Algemeen

Poppers op reis……

Poppers op reis

Vraag jij je af of je poppers eigenlijk wel mee kunt nemen in het vliegtuig?

Je wilt je gekoesterde belevenissen namelijk niet opgeven, zelfs niet op vakantie of op zakenreis. Helaas is het antwoord een beetje teleurstellend. Omdat poppers oplosmiddelen (nitrieten) bevatten en daarom geclassificeerd worden als ‘gevaarlijke goederen’. Je mag deze gevaarlijke stoffen officieel niet in je ingecheckte bagage of persoonlijk (handbagage aan boord) vervoeren. Poppers op reis is dus een no-go…….althans….

Alle producten die in de handbagage mee gaan, mogen vloeistoffen en gelachtige producten zijn. De inhoud bedraagt maximaal 100 ml (maximale inhoud staat afgedrukt). Ze moeten worden opgeborgen in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak met een maximale inhoud van 1 liter. Deze moet je aanbieden aan de veiligheidscontrole. Als er kritische of verboden stoffen in zitten, zoals nagellakremover met aceton, kunnen deze tijdens de controle in beslag worden genomen en vernietigd. Afgezien daarvan: elk oplosmiddel verdampt zeer snel en werkt minder goed zodra de vloeistof in een andere vloeistofcontainer wordt overgebracht.

Onze conclusie voor poppers op reis: dan je poppers kopen via Whatsapp bij poppertje.nl :

Poppers zijn perfect om high te worden, maar je kunt er, helaas, niet mee in het vliegtuig stappen. We hebben echter wel een hele goede oplossing voor je. Als je, binnen de EU, gewoon poppers wilt op je vakantie, bestel dan vóór uw reis via onze whatsapp functie en wij sturen jouw poppers naar elk ontvangstadres in de EU of het nu hotel, pension of een particulier adres is. Kies jouw poppers in onze poppers webshop en stuur ons je keuze en aantallen via Whatsapp. Wij sturen je een betaalverzoek waarna we de verzending in orde gaan maken op de door jou gewenste datum.

Zo koop je jouw vakantie poppers en ga je genieten op je vakantie. De verzendkosten hiervoor geven we je bij je gewenste bestelling. Het beste is om tegelijkertijd ook iets voor je vrienden te bestellen. Zo verheug je je tijdens je vlucht op onze bezorging en zal je heel veel plezier hebben op je bestemming!