Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Jouw naam

Onze contactgegevens


  • Voel je vrij om het contactformulier in te vullen. We zullen je zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.
  • let op: onderstaand adres is geen bezoekadres.
  • Sparrenlaan 22, 3862 HD, Nijkerk
  • [email protected]
  • 06-26271706
  • stuur een whatsapp door gebruik te maken van de Whatsapp button aan de linkerzijde op de website
Wat is de levertijd?

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. Alle bestellingen voor 16:00 worden dezelfde dag nog verzonden. Meestal heb je jouw bestelling dan de volgende dag in huis. Het kan zijn, in drukke periodes, dat je bestelling door de bezorger verlaat is. 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wij verzenden jouw bestelling via PostNL met Track & Trace. Die zullen we na verzenden ook met je delen zodat je jouw bestelling kan volgen.

Is mijn bestelling anoniem?

Wij zorgen ervoor dat er zowel op je bankafschrift als op de doos geen Poppertje.nl vermeld staat. Hierdoor weet niemand wat er in de doos zit. Alleen jij!

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Bij Poppertje.nl kan je gebruik maken van verschillende betaal mogelijkheden. Bij ons kan je kiezen uit IDeal, PayPal en Bancontact.

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Je kunt artikelen retourneren door deze eerst aan te melden. Dit kan uitsluitend met ongeopende en onbeschadigde verpakkingen.  Alle informatie en het retourformulier kun je vinden in ons retourbeleid. Na ontvangst van jouw retourformulier ontvang je een bevestiging. De verzendkosten van retourneren zijn voor eigen rekening.