Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen. Als er sinds je aankoop 30 dagen zijn verstreken, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Wanneer het product geopend is kunnen wij het niet meer retour nemen omdat het dan derving is. Houd hier dus rekening mee. Mocht je het willen retourneren dan kan dat maar wel in originele staat onaangebroken.

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling retour te sturen. Dan willen we je vragen om het retourformulier te downloaden en in te vullen. Je kunt deze hierna versturen aan [email protected]. Hierna zullen we je retour bevestigen en kun je je artikelen verzenden zoals beschreven op het formulier.

Let op: Producten worden pas als retour geaccepteerd als het door de kwaliteitsinspectie komt. Mocht het zo zijn dat producten geopend zijn dan kunnen we helaas je aankoopbedrag niet crediteren.