Algemeen

Rush poppers kopen, een legendarisch merk!

Rush Blog

Rush is een legendarisch merk in de wereld van hoogwaardige poppers, naast Jungle Juice of Amsterdam, en biedt krachtige effecten die tot de allerbeste behoren.

Het succes is te danken aan de kwaliteit van de nitrieten die fabrikant PWD (Pac West Distributing Inc.) sinds 1976 gebruikt voor zijn “sap”. Of het nu propyl, amyl, pentyl of een mix van al deze nitrieten is, de zuiverheid is altijd aanwezig en de sterke effecten zijn gegarandeerd!

Het is geen toeval dat het Rush-label achter beroemde producten zit als onder andere:  Super Rush Black Label, Power Rush, Rush Cosmic Power en Rush Classic, herkenbaar aan de gele en rode fles…

Lees vooral verder als “Rush poppers kopen, Rush poppers kopen,…..” zich maar blijft herhalen in je hoofd 😉

Waar gebruik je Rush-poppers voor?

– Voor onwijs geile seks

De door Rush aangeboden poppers zijn afrodisiaca en hebben een zeer stimulerende kant. Ze zullen je zintuigen bevredigen en je niveau van seksuele opwinding ongelooflijk verhogen. Als je bovendien houdt van brede en diepe penetraties die bijvoorbeeld het vuisten met zich meebrengt, zal een aroma als Rush PWD je sluitspieren ontspannen en je spieren glad maken om een absolute extase te bereiken…

– Voor jouw leuke avonden

Bij propylnitriet zal de rush geleidelijk en zachter zijn dan bij een pentylnitriet. Ideaal om een ​​gezellige avond door te brengen, zonder enige vorm van verlegenheid. Een perfecte gelegenheid om echte verbindingen met anderen te vormen.

– Voor een hele hoop lol

Het nitriet in het kleine flesje zorgt ook voor een euforisch effect! Laat je niet misleiden door de woorden ‘leerreiniger’, deze staan ​​vaak op poppersflesjes geschreven. Dit is hier niet het gewenste effect, maar eerder de goede sfeer en het vele lachen tijdens de avond. Dus hou er rekening mee dat je leren bank niet in de cleaner staat na zo’n avond!

Hoe lang duurt het voordat je het effect van Rush-poppers voelt?

Dankzij de kwaliteit van de amyl-, propyl- of pentylnitrieten waaruit de verschillende aroma’s bestaan, zijn de effecten zeer snel, in de orde van enkele seconden.

Deze houden verband met de afgifte van stikstofmonoxide in het lichaam, wat eerst zal leiden tot een diepe ontspanning van de gladde spieren, vervolgens tot vasodilatatie (gevoel van warmte) en uiteindelijk tot een gevoel van euforie en ontspanning.

Hoe lang duurt het voordat Rush-poppers worden verspreid?

–  verdampen in de ruimte

Ons advies is om het nitrietaroma niet langer dan 30 minuten vrij te geven in de omgevingslucht, om geen schadelijke gevolgen voor de gezondheid van de deelnemers te hebben. Deze manier is de meest zachte manier om van de Rush te genieten.

– Geïnhaleerd

Afhankelijk van je gewoonte kun je meer of minder Rush poppers-damp inademen zodra je de fles opent. Voer echter niet meerdere inhalaties achter elkaar uit; geef jouw lichaam enkele minuten de tijd om de benodigde zuurstof in je lijf te laten herstellen. De effecten van nitrieten zullen hier sterker zijn dan wanneer ze eenvoudig vrijkomen.

– Met drukknopjes

Gereserveerd voor echte sapliefhebbers!

Popper caps zijn kleine accessoires die je direct op de fles bevestigt. Ze zijn uitgerust met tips die alle nitrietdampen in uw neusgaten concentreren. Wees voorzichtig, de rush-effecten zijn echt krachtig!

Met een poppers-inhalator

De aroma-inhalator is echt heel praktisch. Het is niet nodig om het kleine glazen flesje of een aluminium flesje altijd naast je te hebben. Week gewoon een wattenschijfje met je favoriete Rush-poppers. Steek het vervolgens in de buis die u zorgvuldig sluit. Deze methode is vergelijkbaar met die van directe inhalatie.


Rush poppers kopen doe je goedkoop op poppertje.nl

Bij poppertje.nl zijn poppers vrijwel altijd op voorraad. Vandaag besteld voor 16:00 uur is vandaag ook verzonden en dus meestal al morgen in huis. Sterker nog, ,met Poppertje Express helpen wij je binnen 4 uur met jouw spoed levering voor bijvoorbeeld een feestje of een spontane leuke avond.

Verkoopprijzen beginnen bij € 3,49 voor een flesje Rush Classic van 10 ml.

Poppertje Express Transparent

Welke Rush-poppers moet je kiezen?

Zoals je weet of niet, heeft elk aroma bepaalde specifieke effecten. U zult bijvoorbeeld min of meer sterke afrodiserende of vaatverwijdende effecten ervaren, die gepaard gaan met een min of meer krachtige rush.

Gold Rush: extreme uitbreiding voor talloze erotische spellen die in de loop van de tijd kunnen worden vernieuwd!

Rush original PWD: misschien wel het bekendste sapje van Rush. Handig als je wilt ontspannen terwijl je geniet van een krachtige rush

Super Black Label Rush: ongebreidelde seksualiteit op het programma met dit aroma op basis van pure amylnitriet

Rush Zero: het belangrijkste kenmerk? Een extreem snelle rush gebaseerd op een verwoestende mix van amyl en propyl…

Voor een overzicht van al onze Rush poppers, klik hier!