Algemeen

Poppertje.nl heeft nu een ruimer assortiment met nieuwe merken

Nieuw assortiment poppers

Nieuwe merken

Ook wij willen graag dat jij een ruime keuze hebt als je poppers wilt gaan kopen. Daarom hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met nieuwe merken en nieuwe soorten.
Voor de wat meer ervaren gebruikers hebben we ons assortiment aangevuld met de Poppers van Amyl (PWD) en SylvenV.

Poppers van SylvenV

SylvenV Poppers vind je bij ons in 3 varianten: Original, Master en Slave! Allemaal met een zeer potente inhoud van 15ml per flesje. SylvenV is de eigen lijn van Sylven en wordt gemaakt door producent Dynasty Bangkok. 

SylvenV: Samen met mijn vrienden van XTRM FTSH hebben we een lange weg bewandeld om mijn eigen creatie vorm te kunnen geven. Van idee tot productie heeft ontzettend lang geduurd. Veel spannende avonden om te testen, finetunen, leuke bezoeken aan de fabrikant, opzetten van marketing & distributie, er kwam veel bij kijken. Het resultaat is om trots op te zijn. Ik ben een fanatieke Poppers liefhebber, vandaar dat dit al een lange droom van mij was.

Amyl (PWD)

Amyl Poppers is een van de nieuwe merken poppers. Dit merk kenmerkt zich door hun Poppers die zij maken met de vaste basis stof “Amyl nitrite”
Amyl is de sterkste stof waar Poppers van gemaakt worden. Althans de sterkste stof die toegelaten is op de Europese markt.
Amyl Poppers behoren tot de beste Poppers ter wereld. Echter is er veel verschil in kwaliteit. Over het algemeen worden de Franse Amyl Poppers als beste ter wereld gezien.
In Frankrijk zijn ze trots dat ze de sterkste Poppers ter wereld produceren.

Naast de PWD Amyl Poppers hebben we ook de sterkste variant van allemaal toegevoegd: Premium Amyl 95, maar ook de Isoamyl Nitrite mag er zijn!

Rush – uitbreiding

Ons assortiment Rush Poppers hebben we ook flink uitgebreid met extra soorten zoals onder andere de Real Rush, Super Rush Black Label in 24ml verpakking en Rush Gold in 24ml verpakking.

Fisting Poppers

Ook de fanatieke liefhebber van fisting wordt niet vergeten. Het merk Iron Fist is toegevoegd (en nee, dan bedoelen we niet het stoere DC karakter) maar bij ons overige poppers vind je ook de Fist Deep Formula en de All Black poppers

Kortom, nog meer poppers kopen en nog meer genieten

Neem gerust een kijkje door onze website en stel al je vragen via de mail ([email protected]) of via Whatsapp met de button aan de linkerzijde van onze website. Dan zul je zien dat we ook extra maten hebben van o.a. Amsterdam en Blue Boy.