Algemeen

“Leather Cleaner” op poppers ?

Leather Cleaner op poppers

Leather Cleaner op poppers flesjes? Hoe zit dat precies?……Het Amerikaanse leger ging het product, midden vorige eeuw, gebruiken om soldaten gemakkelijker te laten ademen als ze vuurwapens gebruiken. Deze inventieve soldaten ontdekten echter al snel de sterke bijwerkingen van deze kleine flesjes op de seksualiteit en gebruikten het al snel voor een ander doel dan hun stabiele ademhaling tijdens het schieten…..van kogels dan he!

In 1969 steeg de verkoop van poppers enorm terwijl de Food and Drug Administration het aroma van amylnitriet op Amerikaanse bodem verbood, omdat zij het als een medicijn beschouwden. Ze hebben de formule aangepast en gelanceerd als “Room Deodorizer” oftewel ‘huisparfumflesjes’. Poppers werden erg populair in homogemeenschappen en werden in de jaren zeventig naar Europa geëxporteerd. Goedkope prijs, snelle effecten, het aroma was perfect voor feesten en partijen.

Het Label “Leather cleaner” op poppers.

Komen we nog steeds op de vraag: Leather Cleaner op poppers flesjes? Hoe zit dat precies? Er gaan verschillende geruchten dat poppers zouden worden gebruikt voor het onderhoud van leren seksobjecten of in leerfetisjscènes. De waarheid is echter wat subtieler dan dat.!
“Leather Cleaner” is slechts de naam die wordt gegeven aan chemische moleculen die zijn geregistreerd bij het European Reach Institute, dat tot doel heeft chemische stoffen te registreren, evalueren en autoriseren. Onze poppers zijn daarom legaal in de Europese Unie. Sindsdien heeft niemand het etiket gewijzigd. Je zult begrijpen dat geen enkel lederen object ook echt is schoongemaakt met poppers.

Echte poppers nodig?

Ben jij toe aan normaal gebruik van poppers en ga je niet je gehele lederen fauteuil er mee insmeren? Dan ben je bij poppertje.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt je uitlsuitend originele poppers van de Canadese fabrikant Locker Room met merken zoals Rush, Iron Horse, Blue Boy, Jungle Juice, Horny Santa (die is echt leuk voor de feestmaanden), en meer….. Bestel deze poppers online in onze poppers webshop! Vandaag bestellen = vandaag verzonden!