Algemeen

3 tips voor hetero gebruikers!

1-2-3-tips voor hetero gebruikers

Deze 3 tips voor hetero gebruikers hebben wij voor jou even uitgeschreven. Poppers zijn een concentraat van nitrieten (amyl, pentyl, propyl of hexyl) dat in flessen wordt verkocht op poppertje.nl. Het wordt zeer gewaardeerd om zijn euforische en afrodiserende effecten. Het wordt aanbeden in de homogemeenschap en trekt nu ook steeds meer heteroseksuele mensen aan. Als je tot die laatste categorie behoort, vraag je je misschien af waar poppers voor gebruikt kunnen worden. Ontdek hier 3 relevante redenen om deze producten te gebruiken als je hetero bent!

1. Gebruik poppers op een leuke avond

Onze eerste tip ( van deze 3 tips voor hetero gebruikers) voor dit product, waarvan de formule is gebaseerd op amyl-, pentyl-, propyl- of hexylnitriet, is het gebruik van poppers tijdens een avondje. Het inhaleren van de inhoud van deze fles heeft inderdaad zeer euforische effecten op de consument. Je bent dan meer ontspannen en hebt een hele gezellige avond. Consumptie van poppers veroorzaakt ook effecten zoals intense opvliegers en momenten van giechelen. Doorbreek je routine en trakteer jezelf op lachmomenten met je vrienden of als koppel!

2. Neem poppers tijdens seks

Wil je als heteroseksueel stel je relatie wat spannender maken? Waarom gebruik je geen poppers tijdens je seksuele escapades? Deze flesjes zijn inderdaad erg interessant voor seks. Het stimuleert het libido van mensen die poppers inhaleren en veroorzaakt extreme ontspanning. Je zal dan eerder geneigd zijn om seks te ontdekken in nieuwe posities en praktijken zoals anale seks, na het nuttigen van poppers. Deze magische flesjes zullen inderdaad de spieren in je anus ontspannen om dit feestje te bevorderen. Leuk spul toch?

De effecten van poppers hebben een gevoel van extreem genot en een veel intensere ervaring van seks!

3. Gebruik poppers tijdens het masturberen

Poppers kunnen ook worden gebruikt als je alleen plezier wilt hebben. Als het tijd is om met jezelf te spelen, kan het gebruik van poppers erg handig zijn. In feite kun je hiermee de anale en vaginale spieren ontspannen, zodat je gemakkelijker een seksspeeltje, dildo, plug, enz. kunt inbrengen. Door poppers te gebruiken tijdens anale masturbatie kun je een ongelooflijk seksmoment ervaren, terwijl je maximaal genot ervaart.

poppers kopen doe je bij poppertje.nl! Onze poppers webshop bevat vele merken zoals Rush, Jungle Juice, Blue Boy, Iron Horse, etcetera. Kom je er niet helemala uit, stuur gerust een Whatsapp en wij helpen je graag verder.