Algemeen

Poppers kiezen, Hoe doe je dat?

poppers kiezen

Poppers kiezen…..Tja…dat lijkt ingewikkeld maar valt reuze mee. Er zijn 3 basis soorten poppers. Amyl poppers, propyl poppers en pentyl poppers. We zullen ze hieronder toelichten zodat je tot een goede keuze kunt komen en het juiste effect bereikt.

Amyl Poppers

Op amyl-nitriet gebaseerde poppers hebben een vrij lang effect maar het duurt even voordat het toeslaat. Deze poppers dus niet kiezen als je echt 0,0 geduld hebt. Amyl geeft een euforisch en stimulerend effect dat toeneemt. Het heeft echter één nadeel, de geur is vaak niet heel aantrekkelijk.

Propyl poppers

Deze hebben een snel toeslaand en sterk effect. Propyl zorgt voor een sterk genot en opwinding en stimuleert de seksuele begeerte. De geur is milder en soms zelfs aangenaam.

Propyl wordt ook vaak gebruikt om te mengen met de andere soorten. Zo heeft een combinatie van propyl en pentyl een waanzinnig effect op jouw seksuele driften. Deze combi zorgt tevens voor intense orgasmes en gemakkelijkere anale penetratie van je partner.

De combinatie met amyl zorgt voor een sterke verbetering van je seksuele prestaties , hebben een langdurig effect en zorgen voor een sterk orgasme. Poppers kiezen wordt nu al steeds makkelijker toch?

Pentyl poppers

Pentyl is een populaire popper. Ze zijn vrij sterk, de sterkste van deze 3, en verdampen minder snel dan de andere soorten. Niet voor niets vindt je pentyl terug in de strong poppers. Ze hebben van deze 3 soorten de meest aangename geur en zijn langer houdbaar na opening. Al jouw remmen gaan los na het gebruik van pentyl poppers. Laat je fantasie de vrije loop en geniet!

Op poppertje.nl kun je nu dus de juiste poppers kiezen. Kom je er niet uit, mail of Whatsapp ons gerust. Wil je weten hoe je je poppers veilig gebruikt? lees dan onze Wiki hier.
Wij hebben uitsluitend originele poppers van de Canadese fabrikant Locker Room met merken zoals Rush, Iron Horse, Blue Boy, Horny Santa (ook leuk als het geen kerst is) en Jungle Juice.