Ervaringen met poppers

Vindt jij het leuk om jouw ervaringen en verhalen te delen met ons? Mail jouw verhaal over jouw ervaringen met poppers naar [email protected] en maak kans op een leuk popper pakket om weer nieuwe verhalen mee te beleven.

ervaringen met poppers
Bert heeft het naar zijn zin
Ik vertel jullie graag mijn verhaal.

Ik zal je een eerlijke mening geven over onze ervaringen met poppers. Mijn vrouw en ik gebruiken het tijdens seks uiteraard.

Mijn ervaring:

Als ik het gebruik, intensiveert het mijn seksuele gevoel. Ik heb dan zin om mijn vrouw gewoon op te eten, if you know what i mean. Ik neuk haar zeker langer nadat ik er een paar keer aan heb gesnoven.

De ervaring van mijn vrouw:

Ze houdt er meer van dan ik en haar opwinding ligt op een heel ander niveau. Haar kutje wordt erg los en ik kan haar G-plek gemakkelijk tegen mijn penis voelen wrijven. Ze wil dat ik haar tepels vaker lik als zij poppers gebruikt heeft. Zij zegt dat ze ervan geniet dat er veel aan haar tepels wordt gezogen, omdat ze meer sensatie krijgt.

En toen anaal....

Na lange tijd stemde ze ermee in om anaal geneukt te worden, wat ik dus ook gedaan heb. Ik legde haar  op bed, 2 shots wodka en gaf haar het poppersflesje om eraan te ruiken. Eerst vingerde ik haar kutje ongeveer 3 minuten en toen ze begon te squirten, vroeg ik haar om er weer 2 tot 3 keer aan te ruiken.

Het volgende wat ik deed was glijmiddel op de vingers doen en in haar kontgat steken. Ik begon haar daar ongeveer 2 minuten te vingeren en lag op haar terwijl mijn lul haar kont aanraakte. Ik plaatste langzaam mijn lul op haar kontgat en vroeg haar om nog twee keer te snuffelen. Dat deed ze en ik ging gewoon in haar kont en deed langzaam een paar duwtjes in en uit.

Deed wat meer glijmiddel erop en verhoogde de snelheid,waar ze ook van genoot, en kwam toen in haar kont.

Dat is ons verhaal.....

Nathalie, solo of samen!
Chemicaliën....

Eerst open je het flesje en onthoud je zeker hoe deze specifieke geur ruikt. Het ruikt echt naar chemicaliën. Je sluit het ene neusgat af met een vinger en ademt in met het andere. Misschien adem je in het begin niet diep of lang in, maar zodra de rush toeslaat, doe je dat wel. Ik ben meestal geil, dus ik blijf inademen, ga sneller naar beneden en wacht soms met het uitademen van de poppers, zodat het de high die ik voel maximaliseert. Mijn lichaam wordt helemaal warm, mijn bloed stroomt door al mijn aderen.

Orgasmisch.....

Het enige waar ik aan denk is meer inhaleren en de behoefte aan een orgasme. soms doe ik dit alleen, soms in het gezelschap van anderen. Daarmee kan ik behoorlijk snel komen. Als ik er alleen al aan denk, krijg ik zin om het nu weer te doen.